Készült: 2019.10.16.15:18:42 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

48. ülésnap (2018.12.10.), 173. felszólalás
Felszólalás oka Bizottsági jelentések vitája
Felszólalás ideje 3:03


Felszólalások:   171-173  173   173-175      Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Az államtitkár asszony jelezte, hogy az előterjesztő képviseletében a vita e szakaszában nem kíván felszólalni. Tájékoztatom önöket, hogy a kijelölt Kulturális bizottság nem állított előadót, és most a képviselői felszólalásokra van lehetőség a napirend szerinti időkeretben. Kérdezem képviselőtársaimat, kíváne valaki élni ezzel a lehetőséggel. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok, a vitát lezárom.Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a szerdai ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes házszabályi rendelkezésekről szóló 10/2014. (II. 24.) OGY határozatnak az Alaptörvény hetedik módosításával összefüggő módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája.

A Hende Csaba és Bajkai István fideszes képviselők által benyújtott H/3232. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetők.

(18.10)

Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem Hende Csaba képviselő urat, az Országgyűlés alelnökét mint előterjesztőt, hogy a vita e szakaszában kíváne felszólalni. (Jelzésre:) Az államtitkár úr jelzi, hogy a vita e szakaszában nem kíván felszólalni.

Megkérdezem a kormány képviseletében Völner Pál államtitkár urat, kíváne a vita e szakaszában szólni. (Jelzésre:) Az államtitkár úr jelzi, hogy a vita e szakaszában nem kíván felszólalni.

Tisztelt Országgyűlés! Most a képviselői felszólalásokra van lehetőség. Kérdezem a képviselőtársaimat, kíváne ezzel élni valaki. (Nincs jelentkező.) A képviselőtársaim közül jelentkezőt nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! A vitát lezárom. Megadom a szót Hende Csaba képviselő úrnak, a Ház alelnökének mint előterjesztőnek. (Jelzésre:) Az államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván szólni a vita e szakaszában sem.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a szerdai ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a koncesszióról szóló 1991. évi XVI. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A Dunai Mónika képviselő asszony és Bajkai képviselő úr, Fidesz-képviselőcsoport, által benyújtott T/3635. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetők.

Tisztelt Országgyűlés! A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor. Megadom a szót Dunai Mónika képviselő asszonynak, a bizottság előadójának. Parancsoljon!
Felszólalások:   171-173  173   173-175      Ülésnap adatai