Készült: 2019.10.14.16:46:12 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

48. ülésnap (2018.12.10.), 119. felszólalás
Felszólalás oka Tárgysorozatba-vételi kérelem vitája
Felszólalás ideje 2:03


Felszólalások:   117-119  119   119-121      Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, Dúró Dóra képviselő asszony. Megkérdezem, kíváne valaki hozzászólni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. Az előterjesztő nincs a teremben. A döntésre a szerdai ülésnapon kerül sor. Tisztelt Országgyűlés! Az MSZP képviselőcsoportja indítványozta, hogy az Országgyűlés döntsön a rokkantsági nyugdíjasok azonnali kártérítéséről szóló H/3464. számú határozati javaslat tárgysorozatba vételéről. A tárgysorozatba vételt a Népjóléti bizottság utasította el. Mint ahogy korábban jeleztem, a tárgysorozatba-vételi kezdeményezések esetében az egyes indítványokat benyújtó képviselők távolléte nem akadálya a viták lefolytatásának.

Megkérdezem, hogy kíváne valaki hozzászólni a képviselőcsoportok részéről vagy a független képviselők részéről. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. Az előterjesztő nincs a teremben. A döntésre a szerdai ülésnapon kerül sor.

Az MSZP képviselőcsoportja indítványozta, hogy az Országgyűlés döntsön „Az „egyenlő munkáért egyenlő bér" elvének gyakorlati megvalósítása érdekében szükséges intézkedésekről” szóló H/3126. számú határozati javaslat tárgysorozatba vételéről. A tárgysorozatba vételt a Vállalkozásfejlesztési bizottság utasította el. Tisztelt Országgyűlés! Ahogy korábban jeleztem, az egyes indítványokat benyújtó képviselők távolléte nem akadálya a viták lefolytatásának.

Most képviselőcsoportonként vagy a független képviselők részéről várok hozzászólót. (Jelzésre:) Megadom a szót Apáti István független képviselő úrnak.
Felszólalások:   117-119  119   119-121      Ülésnap adatai