Készült: 2019.12.11.13:13:03 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

7. ülésnap (2018.06.11.),  90-91. felszólalás
Felszólalás oka Válaszadó, helyettes válaszadó elutasítása
Felszólalás ideje 3:40


Felszólalások:   84-89   90-91   92-99      Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Képviselő asszony elfogadta az államtitkári választ.Tisztelt Országgyűlés! Ezzel az interpellációk végére értünk, 15 óra 47 perc van. Most két perc technikai szünetet tartunk annak érdekében, hogy mindazok, akik halaszthatatlan hivatali feladatuk ellátása miatt elhagyják az üléstermet, azt zavartalanul tudják megtenni. (Rövid szünet.)

(Dr. Szűcs Lajost a jegyzői székben Móring József Attila váltja fel.)

Tisztelt Képviselőtársaim! Arra kérem önöket, hogy fontos megbeszéléseiket, amennyiben nem az ülésen elhangzó beszédekre vonatkoznak, az üléstermen kívül tegyék meg. Azon képviselőtársaimat pedig, akik lehetőséget adnak az azonnali kérdések elhangzására, illetve az azokra adott válaszokra, arra kérem, hogy foglalják el helyüket. Köszönöm szépen. A kormánypárti képviselőtársaimat is arra kérem, hogy amennyiben nem kíváncsiak az elhangzandó hozzászólásokra, beszédekre, felvetésekre, akkor szíveskedjenek kifáradni. Köszönöm. Az azonnali kérdések órája következik.

(15.50)

Tisztelt Országgyűlés! Gyöngyösi Márton képviselő úr, a Jobbik képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni a miniszterelnök úrnak: „Mennyire hiteles a Kormány politikája?” címmel. Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Frakcióvezető Úr! A miniszterelnök úr halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt válaszadásra Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter urat jelölte ki. Tisztelettel kérdezem, elfogadja-e a válaszadó személyét, vagy miniszterelnök úrtól személyesen kéri majd a választ.

GYÖNGYÖSI MÁRTON (Jobbik): Köszönöm a lehetőséget, elnök úr. Megvárom miniszterelnök urat.
Felszólalások:   84-89   90-91   92-99      Ülésnap adatai