Aktuális

Hírek, események

Zsedényi Béla 1945–1946-ban.1990. december 22-én a Rákoskeresztúri új köztemetőben – 35 évvel azután, hogy titokban elföldelték – méltó tiszteletadással vett búcsút az utókor Zsedényi Bélától, az Ideiglenes Nemzetgyűlés egykori elnökétől.

A Református Kollégium épületegyüttese, 2016. augusztus 30.1990. december 21-én az Ideiglenes Nemzetgyűlés megalakulásának 46. évfordulójára emlékeztek meg a Debreceni Református Kollégiumban.

Pungor Ernő, Kupa Mihály, Botos Katalin és Gálszécsy András leteszik az esküt az Országházban 1990. december 21-én.1990. december 20–21-én átalakult a kormány. Göncz Árpád köztársasági elnök Kupa Mihályt pénzügyminiszterré, Boross Pétert belügyminiszterré nevezte ki. Az új tárca nélküli miniszter Botos Katalin, Pungor Ernő és az addigi belügyminiszter, Horváth Balázs lett.

Tematikus kereső

Tímár György TamásHosszú betegség után, életének 84. évében elhunyt Timár György Tamás volt országgyűlési képviselő

Az Országház-látogatás határozatlan ideig szünetel

A járványügyi helyzet miatt meghozott kormányzati intézkedésekhez igazodva 2020. november 10-től visszavonásig az Országház és az Országgyűlési Könyvtár nem fogad látogatókat, illetve a Látogatóközpont és az Országgyűlési Múzeum kiállításai is zárva tartanak. Az Országház Könyvkiadó honlapján előjegyzett könyvek átvétele átmenetileg szünetel.

Kattinson a képre a Virtuális Országház eléréshez!
Virtuális Országház - Lépjen be!
Élő közvetítés linkje
live_stream_playlive_stream_play_hover
Élő közvetítés

Kattintson ide az Országház Könyvkiadó eléréséhez!

Ciklusos tematikus keresők