Irományok előző ciklusbeli adatai

Készült: 2020.07.10.03:18:15 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

1. ülésnap, 25. felszólalás
Felszólaló Gyürk András (Fidesz)
Felszólalás oka egyéb felszólalás
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  25  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

GYÜRK ANDRÁS korjegyző: Tisztelt Országgyűlés! A korjegyzőkből álló szavazatszámláló bizottság befejezte munkáját. Megállapításai a következők:

A szavazás érvényességét befolyásoló esemény nem volt.

A dr. Áder János személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 370, az érvénytelen szavazatok száma 2; az igen szavazatok száma 334, a nem szavazatok száma

36.

Az Országgyűlés dr. Áder Jánost elnökének megválasztotta.

(Nagy taps. - Dr. Áder János felállva köszöni meg a tapsot.)

A dr. Szili Katalin személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 366, az érvénytelen szavazatok száma 6; az igen szavazatok száma 350, a nem szavazatok száma 16. Az Országgyűlés dr. Szili Katalint alelnökének megválasztotta.

(Nagy taps. - Dr. Szili Katalin felállva köszöni meg a tapsot.)

A Gyimóthy Géza személyére leadott szavazatok megoszlása a

következő: az érvényes szavazatok száma 378, az érvénytelen szavazatok száma 2; az igen szavazatok száma 337, a nem szavazatok száma 41. Az Országgyűlés Gyimóthy Gézát alelnökének megválasztotta. (Nagy taps. - Gyimóthy Géza felállva köszöni meg a tapsot.)

A dr. Wekler Ferenc személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 367, az érvénytelen szavazatok száma 5; az igen szavazatok száma 340, a nem szavazatok száma 27. Az Országgyűlés dr. Wekler Ferencet alelnökének megvála

sztotta. (Nagy taps. - Dr. Wekler Ferenc felállva köszöni meg a tapsot.)

A dr. Szabó Erika személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 364, az érvénytelen szavazatok száma 4; az igen szavazatok száma 351, a nem szava

zatok száma 13.

Az Országgyűlés dr. Szabó Erikát jegyzőjének megválasztotta.

(Taps. - Dr. Szabó Erika felállva köszöni meg a tapsot.)

A Vidoven Árpád személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 368, az érvénytelen szavazatok száma 3; az igen szavazatok száma 356, a nem szavazatok száma 12. Az Országgyűlés Vidoven Árpádot jegyzőjének megválasztotta.

(Taps. - Vidoven Árpád felállva köszöni meg a tapsot.)

A dr. Juhászné Lévai Katalin személyére leadott szavazatok megos

zlása a következő: az érvényes szavazatok száma 367, az érvénytelen szavazatok száma 5; az igen szavazatok száma 348, a nem szavazatok száma 19. Az Országgyűlés dr. Juhászné Lévai Katalint jegyzőjének megválasztotta. (Taps. - Dr. Juhászné Lévai Katalin felállva köszöni meg a tapsot.)

A Kocsi László személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 367, az érvénytelen szavazatok száma 5; az igen szavazatok száma 351, a nem szavazatok száma 16. Az Országgyűlés Kocsi Lászlót jegyzőjének megválasztotta.

(Taps. - Kocsi László felállva köszöni meg a tapsot.)

A Molnár Róbert személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 368, az érvénytelen szavazatok száma 4; az igen szavazatok száma 356, a nem szavazatok száma 12. Az Országgyűlés Molnár Róbertet jegyzőjének megválasztotta.

(Taps. - Molnár Róbert felállva köszöni meg a tapsot.)

A dr. Világosi Gábor személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 369, az érvénytelen szavazatok száma 4; az igen szavazatok száma 354, a nem szavazatok száma 15. Az Országgyűlés dr. Világosi Gábort jegyzőjének megválasztotta.

(Taps. - Dr. Világosi Gábor felállva köszöni meg a tapsot.)

A Mádai Péter személyére leadott szavazatok me

goszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 366, az érvénytelen szavazatok száma 5; az igen szavazatok száma 352, a nem szavazatok száma 14. Az Országgyűlés Mádai Pétert jegyzőjének megválasztotta. (Taps. - Mádai Péter felállva köszöni meg a tapsot.)

A Herényi Károly személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 370, az érvénytelen szavazatok száma 2; az igen szavazatok száma 349; a nem szavazatok száma 21.

Az Országgyűlés Herényi Károlyt jegyzőjének megválaszto

tta. (Taps. - Herényi Károly felállva köszöni meg a tapsot.)

A Németh Zsolt személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 372, az érvénytelen szavazatok száma 1; az igen szavazatok száma 352, a nem szavazatok száma 20. Az Országgyűlés Németh Zsoltot jegyzőjének megválasztotta.

(Taps. - Németh Zsolt felállva köszöni meg a tapsot.)

A Kapronczi Mihály személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 367, az érvénytelen szavazatok száma 10; az igen szavazatok száma 317, a nem szavazatok száma 50. Az Országgyűlés Kapronczi Mihályt jegyzőjének megválasztotta.

(Taps. - Kapronczi Mihály felállva köszöni meg a tapsot.)

 

Felszólalások:  <<  25  >>    Ülésnap adatai