Készült: 2019.12.15.15:15:26 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

82. ülésnap, 296. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:57

Felszólalások:  <<  296  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, Nyitrai Zsolt képviselő úr. Megkérdezem az előterjesztőt, kíváne felszólalni. (Nyitrai Zsolt nemet int.) Jelzi, hogy nem. Tisztelt Országgyűlés! A kormány részéről kíváne valaki felszólalni? (Dr. Orbán Balázs: Én, én…) Nem.

Tisztelt Országgyűlés! Most a képviselői felszólalások következnek, a napirend szerinti időkeretekben. A vita során kétperces hozzászólásra lehetőség nincsen. Megkérdezem, hogy kíváne valaki élni a felszólalás lehetőségével. (Nincs ilyen jelzés.) Nem látok jelentkezőt. A vitát lezárom.

Megkérdezem a jelen lévő Nyitrai Zsoltot, az előterjesztő képviseletében kíváne hozzászólni. (Nyitrai Zsolt nemet int.) Jelzi, hogy nem.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra pénteki ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a központi költségvetés címrendjének módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A Gazdasági bizottság által benyújtott H/6543. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetők.

A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor, 15 perces időkeretben. Megadom a szót Ovádi Péter képviselő úrnak, a bizottság előadójának.

Felszólalások:  <<  296  >>    Ülésnap adatai