Készült: 2020.06.05.03:30:03 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

73. ülésnap, 264. felszólalás
Felszólaló Dr. Áder János (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:23

Felszólalások:  <<  264  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Megkérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Nem jelentkezett senki sem. Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a vitát lezárom.

Megkérdezem Tátrai Miklós államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatal előtt kíván válaszolni. (Tátrai Miklós: A határozathozatal előtt.) A határozathozatal előtt.

A módosító javaslatokról e tekintetben is várhatóan a következő ülésünkön fogunk szavazni e törvényjavaslat esetében is.

Most pedig soron következik a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény, valamint egyes szakosított hitelintézetekről szóló törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/2757. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/2757/17. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a benyújtott módosító javaslatok számára figyelemmel azokat összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés. Kérem, hogy aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy még az előbbinél is jobban látható többség fogadta az elnöki indítványt, így az Országgyűlés az összevont tárgyalásra vonatkozó javaslatot elfogadta.

Megnyitom a vitát az ajánlás 1-15. pontjaira. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Az időkeret most is öt perc. (Jelzésre:) Kékesi Tibor képviselő úr jelentkezett.

Felszólalások:  <<  264  >>    Ülésnap adatai