Készült: 2020.07.07.19:05:58 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

264. ülésnap, 275. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka bejelentés
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:58

Felszólalások:  <<  275  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. A részletes vitát lezárom.

Megkérdezem Cséfalvay Zoltán államtitkár urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Jelzésre:) Államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a magyar állampolgárságról szóló 1993. évi LV. törvény módosításáról szóló T/10373. számú törvényjavaslatot előterjesztője visszavonta, így ennek részletes vitájára nem kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat kivételes sürgős eljárásban történő összevont általános és részletes vitája. Az előterjesztés T/10520. számon a hálózaton elérhető. Az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett.

A házszabályi rendelkezések 128/C. § (2) bekezdése szerint a vitában elsőként az előterjesztő, majd a kormány képviselője szólal fel. Ezt követően kerül sor a bizottsági ajánlás ismertetésére. A vita során az időkeretek a következők: előterjesztő 15 perc, a kormány időkerete 10 perc, a bizottsági előadó 5 perc, az egyes képviselőcsoportok időkerete 30 perc, a független képviselők időkerete 8 perc, az előterjesztői viszonválasz 10 perc.

Tisztelt Országgyűlés! Megadom a szót Cser-Palkovics András képviselő úrnak, a javaslat előterjesztőjének. Öné a szó, képviselő úr.

Felszólalások:  <<  275  >>    Ülésnap adatai