Készült: 2020.02.27.06:52:51 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

217. ülésnap (2009.06.15.), 36. felszólalás
Felszólaló Básthy Tamás (KDNP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka képviselő elutasította a választ
Videó/Felszólalás ideje 1:08


Felszólalások:  Előző  36  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

BÁSTHY TAMÁS (KDNP): Elnök Asszony! Köszönöm a szót. Tisztelt Miniszter Úr! Az ön válaszát végighallgatva találhattunk benne megnyugtató ígéreteket, sőt talán olyan tényeket is, amelyek már megvalósultak. Ennek ellenére a válaszát nem áll módunkban elfogadni, és ezért mondom pont én ezt, mert nem orvosként, hanem a laikus, a felhasználó vagy az igénybevevő részéről kell hogy megközelítsem a problémát.

Nem fogadhatunk el egy olyan választ, amely nem teszi elérhetővé minden beteg számára, minden rászoruló számára akkor az automata készülék használatát, igénybevételét, amikor arra szüksége van.

(13.20)

Ezen kívül van még egy nagyon fontos üzenete a hozzáférhetőség szabatos és mindenütt jól látható feltüntetésének. Az, hogy a társadalom szolidáris, hogy a magára hagyott ember van kire számíthat bajában, bánatában, problémájában, és ez az üzenet (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), azt hiszem, nemcsak azoknak szól, akik betegség miatt rászorultak, hanem az egész társadalomnak.

Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz és a KDNP soraiban.)
Felszólalások:  Előző  36  Következő    Ülésnap adatai