Készült: 2020.08.05.10:14:20 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

309. ülésnap, 69. felszólalás
Felszólaló Balczó Zoltán (Jobbik)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:45

Felszólalások:  <<  69  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Megkérdezem Potápi Árpád urat, a nemzeti összetartozás bizottság előadóját, hogy az előző felszólalását zárszónak tekinthetjük, vagy kíván most a zárszó lehetőségével élni. (Potápi Árpád János: Nem.) Nem. Köszönöm szépen. Éreztem, hogy ez zárszónak minősült.

Úgyhogy az együttes általános vitát lezárom. Mivel a Bethlen Gábor Alap 2012. évi tevékenységéről és működéséről szóló jelentés elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslathoz nem érkezett módosító javaslat, részletes vitára nem kerül sor. A következő ülésünkön az előterjesztés elfogadásáról döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a társadalmi bűnmegelőzés nemzeti stratégiájáról szóló 115/2003. (X. 28.) országgyűlési határozat hatályon kívül helyezéséről szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Az előterjesztést H/12341. számon, a bizottsági ajánlást pedig H/12341/2. számon megkapták.

Tisztelt Országgyűlés! A határozati javaslathoz egy módosító javaslat érkezett, ennek egyik eleme az előterjesztés címét is megváltoztatja. Arra figyelemmel, hogy az ajánlás három pontja szoros összefüggésben van, az utóbbi javaslat nem képez önálló vitaszakaszt.

Így megnyitom a módosító javaslat részletes vitáját, és elsőként megadom a szót Juhász Ferencnek, az MSZP képviselőjének, hatperces időkeretben.

Felszólalások:  <<  69  >>    Ülésnap adatai