Készült: 2020.08.05.10:42:00 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

309. ülésnap, 39. felszólalás
Felszólaló Dr. Ujhelyi István (MSZP)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:37

Felszólalások:  <<  39  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Nem látok több hozzászólási szándékot. Megkérdezem Németh Zsolt államtitkár urat, hogy kíván-e most válaszolni az elhangzottakra. (Jelzésre:) Nem.

Ebben az esetben lezárom az általános vitát. Ha jók az információim, akkor nem érkezett módosító javaslat, így részletes vitára természetesen nem kell hogy sort kerítsünk. A következő ülésünkön majd már az előterjesztés elfogadásáról dönthetünk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik... - pillanatnyi technikai szünet, mert államtitkár urat kerestük, a következő napirendi pont expozéjának előadóját, és megijedtünk, hogy az előbb még a teremben volt, de közben ő már idesétált az előadói pulpitushoz.

Ha megengedi, akkor felkonferálom, hogy miről is fog ön szólni, hiszen soron következik a Bethlen Gábor Alap 2012. évi tevékenységéről és működéséről szóló jelentés, valamint az ennek elfogadásáról szóló - a nemzeti összetartozás bizottsága által előterjesztett - országgyűlési határozati javaslat együttes általános vitája a lezárásig. A jelentést J/11399. számon, az országgyűlési határozati javaslatot pedig H/12168. számon kaphatták kézhez.

És akkor most következik az előterjesztői expozé. Rétvári Bence államtitkár úr, Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, 25 perces maximális időkeretben öné a szó.

Felszólalások:  <<  39  >>    Ülésnap adatai