Készült: 2021.05.08.06:09:46 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

29. ülésnap (2002.10.30.), 170. felszólalás
Felszólaló Keller László (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 2:05


Felszólalások:  Előző  170  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Halász Képviselő Úr! Politikusként egyáltalán nem is merészelnék odáig jutni, hogy minősítsem azt, milyen kulturális értéket hozott létre a Duna Televízió általam igen tisztelt szakmai gárdája. Nem is ezért hangzott el a megszólalásom. Azt azonban meggyőződéssel vallom, hogy ha egy kiegészített kuratóriumi elnökség működik az elmúlt két esztendőben, akkor talán nagyobb az esély arra, hogy még magasabb szintű kulturális teljesítmény jön ki a Duna Televízióból.

Soha nem lehetünk biztosak abban, hogy az, amit az adott időpontban mi nagyra értékelünk, optimális mérték-e. Én azt mondom, hogy az önök politikai döntése az esélyt vette el attól, hogy egy feltehetően szakmailag szintén képzett és a kultúrában jártas kuratóriumi elnökségi tag vagy tagok hozzátegyék a maguk teljesítményét ahhoz a munkához, amit a Duna Televízió Rt. szakmai állománya és a meglévő kuratóriumi elnökségi tagok végeztek.

Azt ön sem jelentheti ki, hogy a kérdésfelvetés nem jogos. S azzal, hogy felvetjük a kérdést az elmaradt haszon, kulturális haszon, kulturális teljesítmény tekintetében, az ember nem az adott időszak teljesítményét kérdőjelezi meg. Nagyon szeretném kérni, hogy ezt világosan értse, és ha ön nem érti világosan, remélem, hogy mások, akik hallgatják a vitát, világosan értik, hogy miről beszélek.

 
Felszólalások:  Előző  170  Következő    Ülésnap adatai