Készült: 2020.08.12.09:03:43 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

161. ülésnap, 444. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka Az ülésnap bezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  444  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Megkérdezem a tisztelt képviselőtársaimat, hogy kíván-e még valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Senki nem kíván felszólalni.

Tisztelt Országgyűlés! Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát és a részletes vita egészét lezárom.

Megkérdezem Hende Csaba politikai államtitkár urat, hogy kíván-e most válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Hende Csaba: Nem.) Államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván most válaszolni a vitában elhangzottakra, hanem majd a későbbiekben.

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról történő határozathozatalra következő ülésünkön kerül sor.

 

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a kötelező gazdasági kamarai tagság megszűnésével összefüggő cégeljárásról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/2929. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/2929/11. számon kapták kézhez.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságokat, az alkotmányügyi és a gazdasági bizottságot, kívánnak-e előadót állítani a részletes vitában. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánnak előadót állítani.

Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztéshez nyolc módosító javaslat érkezett. Erre és a közöttük lévő összefüggésekre figyelemmel indítványozom, hogy a részletes vita egy szakaszból álljon.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a javasolt vitaszerkezetet. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Név szerintit ugyan nem fogok elrendelni a létszámra tekintettel, bár ezt megtehetném, de a Ház jól látható többsége támogatja a javasolt vitaszerkezetet.

Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-8. pontjai alapján. Megkérdezem, hogy ki kíván felszólalni. (Senki sem jelentkezik.)

Tekintettel arra, hogy felszólaló nincs, tisztelt Országgyűlés, felszólaló hiányában a részletes vita e szakaszát és a részletes vita egészét lezárom.

Megkérdezem Hende Csaba politikai államtitkár urat, hogy kíván-e... (Dr. Hende Csaba: Nem.) Természetesen nem kíván az államtitkár úr válaszolni az elhangzottakra.

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról történő határozathozatalra következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Megköszönöm mai munkájukat, mai ülésnapunkat bezárom. Holnap, azaz pénteken reggel nyolc órakor folytatjuk munkánkat. Kívánok önöknek jó pihenést és természetesen jó éjszakát! Viszontlátásra holnap reggel nyolc órakor.

 

(Az ülésnap 19 óra 14 perckor ért véget.)

 

 

 

 

Felszólalások:  <<  444  >>    Ülésnap adatai