Készült: 2021.06.13.06:21:17 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

113. ülésnap (2011.09.26.), 32. felszólalás
Felszólaló Gyöngyösi Márton (Jobbik)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka képviselő elutasította a választ
Videó/Felszólalás ideje 1:04


Felszólalások:  Előző  32  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

GYÖNGYÖSI MÁRTON (Jobbik:) Köszönöm a szót. Természetesen a választ nem tudom elfogadni, hiszen az államtitkár úr először megpróbálta azzal cáfolni azt, amit mondtam, hogy a Külügyminisztérium állományából egy másik minisztérium állományába távozott az egyik képviselő. Úgy látom, hogy az Orbán-kormány még mindig kitart amellett, hogy a Gyurcsány-Bajnai-kormánynak a kádereit alkalmazza a különböző minisztériumaiban.

Négy embert említettem összesen. Meg szeretném jegyezni, hogy a Külügyminisztérium honlapján mind a mai pillanatig fönt van ennek a négy embernek a személye, tehát vagy ön nem állít igazat, vagy pedig a Külügyminisztérium honlapját lehet, hogy frissíteni kellene.

Orbán Viktor elmondta többször is beszédében, hogy Brüsszelben magyar nemzeti érdekeket szeretnének képviselni. Azt gondolom, hogy nem olyan emberekkel kell magyar nemzeti érdeket képviselni, akik itthon és külföldön a saját országuk ellen lázítanak, hazudoznak, és mindent megtesznek azért, hogy ezt az országot és népét mocskolják.

Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)
Felszólalások:  Előző  32  Következő    Ülésnap adatai