Készült: 2020.08.14.16:57:51 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

246. ülésnap, 196. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  196  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Tekintettel arra, hogy több jelentkező nincsen, a részletes vitát lezárom.

Megkérdezem Sió László politikai államtitkár urat, hogy most kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra vagy a határozathozatalok előtt. (Sió László jelzésére:) Jelzi az államtitkár úr, hogy majd a határozathozatalok előtt kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Képviselőtársaim! A módosító javaslatokról történő határozathozatalra következő ülésünkön kerül sor.

 

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a területszervezési eljárásról szóló 1999. évi XLI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/5313. számon, az önkormányzati bizottság ajánlását pedig T/5313/5. számon kapták kézhez.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező önkormányzati bizottságot, van-e kijelölt bizottsági előadója. (Nincs jelentkező.) Nincsen.

Tisztelt Képviselőtársaim! Indítványozom, hogy a benyújtott módosító javaslatok számát figyelembe véve a részletes vita egyetlen szakaszból álljon. Aki ezen javaslatommal egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége e javaslatomat elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Megadom a szót Farkas Imre képviselő úrnak, a Magyar Szocialista Párt képviselőcsoportjából. Öné a szó, képviselő úr.

 

Felszólalások:  <<  196  >>    Ülésnap adatai