Készült: 2020.08.09.17:23:01 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

242. ülésnap, 405. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  405  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Mivel több felszólaló nem jelentkezett, megkérdezem miniszter urat, kíván-e reagálni az elhangzottakra. (Dr. Pálinkás József: Nem.) Nem.

Az általános vitát lezárom. A határozathozatalokra következő ülésünkön kerül sor.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a külföldi bizonyítványok és oklevelek elismeréséről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést H/4990. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig H/4990/22. számon kapták kézhez.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságokat, van-e kijelölt bizottsági előadójuk? (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok.

Emlékeztetem önöket, hogy a tegnapi ülésnap kezdetén az Országgyűlés elfogadta a részletes vita egy szakaszban történő tárgyalását. Mielőtt megnyitnám a részletes vitát, felhívom figyelmüket, hogy az ajánlás 20. és 21. pontjaira nem nyitom meg a részletes vitát, mert azok az oktatási bizottság állásfoglalása szerint nem felelnek meg a Házszabálynak.

Megnyitom a részletes vitát. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni 5 perces időkeretben.

 

(22.00)

 

Mivel felszólaló nem jelentkezett, a részletes vitát lezárom. Gondolom, miniszter úr sem kíván reagálni az el nem hangzottakra. A módosító javaslatokról történő határozathozatalra következő ülésünkön kerül sor.

 

Tisztelt Országgyűlés! Napirend utáni felszólások következnek. Elsőként megadom a szót Dán János képviselő úrnak, a Független Kisgazdapárt képviselőjének, "Mi lesz az őstermelőkkel?" címmel, ötperces időkeretben.

 

Felszólalások:  <<  405  >>    Ülésnap adatai