Készült: 2020.04.04.03:22:23 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

260. ülésnap, 231. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:51

Felszólalások:  <<  231  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára következő ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. törvény, valamint a természet védelméről szóló 1996. évi LIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Bartos Mónika fideszes képviselőtársunk önálló indítványát T/10132. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/10132/4. számon kapták kézhez és ismerhették meg képviselőtársaim.

Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlás összesen három ajánlási pontot tartalmaz. A módosító javaslatok számára figyelemmel indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen, ez látható többség.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége indítványomat elfogadta.

Most megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-3. pontjaira, és megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni, a Házszabály szerinti 15 perces időkeretben. Megadom a szót Szél Bernadett képviselő asszonynak, a független képviselők közül. Parancsoljon, képviselő asszony!

Felszólalások:  <<  231  >>    Ülésnap adatai