Készült: 2021.09.20.15:15:53 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

185. ülésnap, 209. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:48

Felszólalások:  <<  209  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Képviselőtársaim! 15 óra 7 perc van, az azonnali kérdések órájának végére értünk.

Kérem a teremszolgálatot, hogy Ágostházy Szabolcs államtitkár urat legyenek szívesek beszólítani, hogy jöjjön be, mert addig nem tudjuk elkezdeni a következő napirendi pontot, míg ő nem ül benn a patkóban. (Dr. Ágostházy Szabolcs megérkezik az ülésre.) Köszönjük szépen. Üdvözöljük államtitkár urat.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik „A 2021-27 évi ciklus EU-s forrásainak felhasználásáról” című politikai vita, amelyet Keresztes László Lóránt és további képviselők kezdeményeztek. A politikai vita kezdeményezésére irányuló indítvány V/15298. számon, továbbá az Állami Számvevőszék által benyújtott tájékoztató a parlamenti informatikai hálózaton valamennyiünk számára elérhető. Bejelentem, hogy az előterjesztést uniós napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

Most tisztelettel felkérem Földi László jegyző urat, hogy ismertesse a politikai vita menetét. Öné a szó, jegyző úr. Parancsoljon!

Felszólalások:  <<  209  >>    Ülésnap adatai