Készült: 2020.08.09.19:56:54 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

268. ülésnap, 196. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka Az OGY nem veszi tárgysorozatba
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 5:17

Felszólalások:  <<  196  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, tárgysorozatba veszi-e a H/10348. számú határozati javaslatot.

Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az előterjesztés tárgysorozatba-vételét 49 igen, 223 nem és 9 tartózkodó szavazattal elutasította.

Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk. Most két perc technikai szünetet tartunk annak érdekében, hogy mindazon képviselőtársaink, akik halaszthatatlanul fontos, hivatalos feladatuk ellátása céljából most elhagyják az üléstermet, azt zavartalanul tudják megtenni. (Rövid szünet.)

(17.20)

Megkérem mindazokat a képviselőtársaimat, akik valamilyen oknál fogva elakadtak azon cselekedetükben, hogy elhagyják az üléstermet, tegyék meg, hogy ne akadályozzák a vita folytatását.

Soron következik a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamaráról szóló 2012. évi CXXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Brájer Éva, Cserna Gábor, Cser-Palkovics András, Dorkota Lajos, L. Simon László, Tessely Zoltán, Törő Gábor, Varga Gábor, Vargha Tamás fideszes képviselőtársaink önálló indítványát T/10685. számon ismerhették meg.

Most az előterjesztői expozé következik. Megadom a szót Varga Gábor képviselő úrnak, a napirendi pont előadójának, húszperces időkeretben. És azokat a képviselőtársaimat különösen kérem, akik Varga Gábor képviselő úr közvetlen környezetében helyezkednek el, legyenek tekintettel arra, hogy ő zavartalanul el tudja mondani az expozéját.

Megadom a szót. Parancsoljon, képviselő úr! (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Halljuk, halljuk!)

Felszólalások:  <<  196  >>    Ülésnap adatai