Készült: 2019.11.20.09:55:50 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

251. ülésnap (2002.02.05.), 292. felszólalás
Felszólaló Bauer Tamás (SZDSZ)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:31


Felszólalások:  Előző  292  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Országgyűlés! Én örömmel hallgattam Őry Csabát, most képviselői minőségében, amikor azt mondta, hogy a probléma létezik, a probléma létezésével egyetértenek. Én azt gondolom, tisztelt képviselőtársaim, hogy akkor a problémáról az Országgyűlésnek tárgyalnia kell.

A folytatás sajnos Őry Csabánál az volt, hogy majd. Márpedig, azt gondolom, a "majd" a választásokra készülő ellenzék esetében indokolt. Aki kormányon van majdnem négy éve, annak a "majd" helyett a "most"-ról kell beszélni. Ebben a ciklusban ő mit csinál annak a problémának a megoldására, amelyről azt állítja, hogy van? Mi azt gondoljuk, hogy most és nem majd kell a kérdés megoldásával az Országgyűlésnek foglalkoznia.

Hogy mi a megoldás, erről az Országgyűlésnek kell tárgyalnia, a képviselőtársaink javaslatát napirendre tűznie. Őry képviselő úr is nyilván módosító javaslatokkal gazdagítaná ezt a javaslatot, azokat akár három hét múlva meg lehet tárgyalni, lehet róluk szavazni, és el lehet fogadni. Mi ezt az eljárást támogatjuk, és ezért a tárgysorozatba-vételt is támogatjuk.

Köszönöm szépen. (Taps az MSZP és az SZDSZ soraiban.)

 
Felszólalások:  Előző  292  Következő    Ülésnap adatai