Készült: 2021.05.06.17:06:30 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

21. ülésnap, 240. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita folytatása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:39

Felszólalások:  <<  240  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem, kíván-e még valaki felszólalni a vitában. (Senki sem jelentkezik.) Több jelentkezőt nem látok. Megkérdezem Hankó Faragó Miklós államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni az elhangzottakra. (Dr. Hankó Faragó Miklós: Nem.) Nem kíván. Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom.

 

(17.10)

 

Tájékoztatom az Országgyűlést, hogy az előterjesztéshez érkezett módosító javaslat, ezért a részletes vitára bocsátásról kell határoznunk, erre várhatóan a jövő heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 2001-2002. évi költségvetéséről szóló 2000. évi CXXXIII. törvény 2001. évre vonatkozó részének végrehajtásáról szóló törvényjavaslat és az ehhez kapcsolódó állami számvevőszéki jelentés általános vitájának folytatása és lezárása. Az előterjesztést T/762. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/762/3-18. számokon kapták kézhez a képviselők.

Tisztelt Országgyűlés! Most az írásban előre jelentkezett felszólalóknak adom meg a szót tíz-tízperces időkeretben, elsőként Göndör István képviselő úrnak, az MSZP frakciójából.

 

Felszólalások:  <<  240  >>    Ülésnap adatai