Készült: 2020.08.11.04:38:37 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

67. ülésnap, 89. felszólalás
Felszólaló Mádi László (Fidesz)
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott képviselői viszonválasz
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:05

Felszólalások:  <<  89  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

MÁDI LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm, elnök úr, köszönöm, államtitkár úr. Azt gondolom, nagy a felelősségünk olyan értelemben, hogy tényleg megfelelő információkkal kell ellátni a társadalom tagjait, ugyanis akkor tudnak felkészülni erre a problémára, és akkor tudják kikényszeríteni a velük kapcsolatban álló különböző szolgáltatóktól, hogy felkészüljenek erre a problémára. Tehát ha túl keveset beszélünk, az is baj, ha túl sokat beszélünk, az is baj esetleg, hiszen a pszichikai tényezők itt döntő fontosságúak.

Nagyon örülök annak, hogy immár kormánybiztos figyeli ezt a tevékenységet, és koordinálja a kormányzat különböző részterületeinek együttes munkáját. A tekintetben is örülök, hogy a kormányzat ezt nemcsak egy kormányzati és informatikai problémának észleli, hanem egy átfogó társadalmi problémának, ilyen értelemben a parlament keretein, falain belül is szót tudunk erről váltani, és megfelelő információkat tudunk nyújtani számukra.

Azt kérném még államtitkár úrtól, hogy a kritikus ágazatokkal kapcsolatosan mondjon még egypár szót, hogy hol kell jobban odafigyelni erre a problémára. Köszönöm szépen a válaszát. (Taps a kormánypárti képviselők padsoraiban.)

Felszólalások:  <<  89  >>    Ülésnap adatai