Készült: 2020.09.29.13:39:15 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

117. ülésnap, 161. felszólalás
Felszólaló Bauer Tamás (SZDSZ)
Felszólalás oka képviselő elutasította a választ
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 0:59

Felszólalások:  <<  161  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök asszony. Mindenekelőtt szeretném megköszönni a miniszter asszonynak, hogy nem államtitkárára bízta a választ erre a számára nem kellemes kérdésre. Ezt köszönöm. (Mozgás és zaj.)

A frakcióvezető úrral közben azért váltottam szót, mert azzal indultunk neki ennek az interpellációnak, hogy ha egy mód van rá - ha a miniszter asszony tesz olyan utalást, hogy sajnálja, sőt bocsánatot kér azoktól, akiket kellemetlen helyzetbe hozott ezzel az eljárással (Felzúdulás és zaj a kormánypárti oldalon. - Közbekiáltások: Szégyelld magad! Ülj már le! - Dr. Kosztolányi Dénes: Fogadj ügyvédet!) -, akkor el fogjuk fogadni a választ, bár erre ebben az Országgyűlésben a mi részünkről még nem volt példa.

Sajnos az derült ki a válaszából, hogy ön még mindig azt gondolja, hogy mindent helyesen tett ebben az ügyben, csak arra nem vigyázott eléggé, hogy kellemetlen látszatot ne keltsen a kék fény használatával, de egyébként mindenben önök tettek helyesen, és az áldozat az, aki mindenért felelős. (Nagy zaj a kormánypárti oldalon.)

Sajnos mégsem tudom elfogadni a választ. Köszönöm a figyelmet. (Taps az SZDSZ és az MSZP soraiban.)

Felszólalások:  <<  161  >>    Ülésnap adatai