Készült: 2021.09.28.11:37:24 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

7. ülésnap, 347. felszólalás
Felszólaló Balczó Zoltán (Jobbik)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:41

Felszólalások:  <<  347  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vitát lezárom. Az előterjesztők közül Kovács Zoltán és Szűcs Lajos képviselő urak vannak jelen. Kérdezem, hogy kíván-e valamelyikük válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Kovács Zoltán: A zárószavazás előtt kívánunk válaszolni.) Majd később kívánnak válaszolni.

A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy a 2011. évi népszámlálásról szóló 2009. évi CXXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslathoz módosító javaslat nem érkezett, így részletes vitára nem kerül sor. A törvényjavaslatról várhatóan a következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Semjén Zsolt és Szászfalvi László, KDNP, képviselők önálló indítványát T/23. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/23/2. számon megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlás összesen egy ajánlási pontot tartalmaz. Megnyitom a részletes vitát. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Megadom a szót Hiller Istvánnak, az MSZP képviselőjének.

Felszólalások:  <<  347  >>    Ülésnap adatai