Készült: 2020.07.12.06:15:45 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

241. ülésnap (2009.11.10.), 162. felszólalás
Felszólaló Babák Mihály (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:08


Felszólalások:  Előző  162  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

BABÁK MIHÁLY (Fidesz): Köszönöm, elnök úr, a szólás lehetőségét. Köszönöm, hogy Tatai képviselő úr visszajött, mert önhöz szeretnék szólni. Ön itt leminősített minket - mert önnek sincsenek érvei - felelőtlennek, megfontolatlannak...; et cetera, et cetera, nem ismétlem. De akkor, kedves képviselő úr, én most nem fogok állítani, csak mondani fogok egy-két gondolatot.

Mi a véleménye a 7-8 éves kormányzásukról? Mit mond ön arról, hogy az adósságállomány megnőtt, hogy adóterheket növeltek, hogy leépítették az országot, hogy mutyiznak, hogy trükköznek, hogy hazudoznak? Nem én mondom, Ferenc mondta. Csődbe vitték az országot, eladósították, elvesztek évek (Kovács Tibor: Háborús uszítás.), és minden gondot a nyakunkba zúdítottak, és rengeteg a munkanélküli, rosszabbul él az ország. És ne mondja most nekem azt, hogy ez világgazdasági válság, maguk anélkül is csináltak, magyart is!

Nekünk pedig, kedves Tatai képviselő úr, törvény adta jogunk és kötelességünk, hogy képviseljük az országot - mint ellenzék -, a megyénket, bíráljuk önöket, rámutassunk a mutyijaikra, hazugságaikra és a hibáikra. Ez kötelességünk, ezt tesszük, és kérjük, támogassák a módosító indítványainkat, és álljanak mellénk.

Köszönöm, hogy szólhattam. (Taps a Fidesz padsoraiból.)
Felszólalások:  Előző  162  Következő    Ülésnap adatai