Készült: 2020.10.20.13:31:26 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

106. ülésnap (1999.12.07.), 307. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka Az általános vita lezárva érvényes módosítók nélkül
Videó/Felszólalás ideje 1:47


Felszólalások:  Előző  307  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Megkérdezem tisztelt képviselőtársaimat, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván. Feltételezem, hogy államtitkár úr nem kíván válaszolni. (Derültség.) Köszönöm.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, az előterjesztés elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem tisztelt képviselőtársaimat, van-e ezzel kapcsolatban valakinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nincsen.

Tisztelt Képviselőtársaim! A határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a pénzmosásról, a bűncselekményből származó dolgok felkutatásáról, elfogadásáról, elkobzásáról szóló, Strasbourgban 1990. november 8-án kelt egyezmény megerősítéséről szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés 305 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül fogadta el a határozati javaslatot.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaságnak a védelmi célokat szolgáló találmányok és a szabadalmaztatásra benyújtott, védelmi célokat szolgáló találmányok titoktartalmának kölcsönös védelméről szóló NATO-megállapodáshoz történő csatlakozásról és a megállapodás kihirdetéséről szóló törvényjavaslat általános vitája és a határozathozatal. Az előterjesztést T/1846. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1846/1-3. számokon kapták kézhez.

Megadom a szót Kövér László tárca nélküli miniszter úrnak, a napirendi pont előadójának, szintén 15 perces időkeretben. Miniszter urat illeti a szó.
Felszólalások:  Előző  307  Következő    Ülésnap adatai