Készült: 2020.07.14.00:34:55 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

159. ülésnap (2016.06.06.), 384. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó Törvényalkotási bizottság
Felszólalás oka Ismerteti a bizottság véleményét
Videó/Felszólalás ideje 1:23


Felszólalások:  Előző  384  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

JAKAB ISTVÁN, a Törvényalkotási bizottság előadója: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! A Törvényalkotási bizottság 2016. június 2-án tartott ülésén megtárgyalta a mezőgazdasági, agrár-vidékfejlesztési, valamint halászati támogatásokhoz és egyéb intézkedésekhez kapcsolódó eljárás egyes kérdéseiről szóló 2007. évi XVII. törvény és a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamaráról szóló 2012. évi CXXVI. törvény módosításával kapcsolatos előterjesztést.

A bizottság az összegző módosító javaslatot és összegző jelentését benyújtotta. Az összegző módosító javaslat tartalmazza a Mezőgazdasági bizottságban kialakult álláspontokat. Ezek a javaslatok gyakorlatilag helyesírási pontosításokat jelentenek. A törvényjavaslattal kapcsolatban szakmai vita nem merült fel. Az előterjesztő és a kormány képviselője egyetértett, és a bizottság pedig a módosítást elfogadta.

Kérem képviselőtársaimat, hogy szavazatukkal a törvénymódosítást támogassák. Köszönöm. (Szórványos taps a kormánypárti sorokból.)
Felszólalások:  Előző  384  Következő    Ülésnap adatai