Készült: 2020.06.06.16:51:17 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

224. ülésnap (2017.05.17.), 132. felszólalás
Felszólaló Kovács Sándor (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:25


Felszólalások:  Előző  132  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

KOVÁCS SÁNDOR (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Nagyon kellemetlen helyzetben vagyok, hiszen a Jobbiknak, hála legyen a Jóistennek, ellenzéki pártként annyi dolga van, hogy az egyéni képviselők a költségvetési módosításaikat 16 percben összefoglalják és elmondják. Nagy tisztelettel természetesen csak támogatni tudok minden olyan fejlesztést, de hadd kérjem ki magamnak, hogy a szatmári térség hátrányban lenne, hiszen az említett kórházban az elmúlt években több milliárdos, több tízmilliárdos beruházások valósultak meg, egészen pontosan az eszközök tekintetében például 1,1 milliárdos beruházás, tisztelt képviselő úr, tehát ne tessék csúsztatni! Természetesen a fejlesztés mindig ráfér minden térségre, ahogyan a szatmári térségre is.

Az autópálya nyomvonalával kapcsolatban pedig csak hadd emlékeztessem, hogy a környezetvédelmi engedély van meg és nem a rajzolt engedélyes terv, tehát az első ütem az lesz, hogy egy közbeszerzést kell kiírni, hogy azt az engedélyes tervet megrajzolják, amit utána kivitelezésre lehet meghirdetni.

A börtönt pedig ön is jól mondta, hogy közbeszerzési probléma miatt állt meg.

Tehát ne tessék azt a téves képzetet készíteni, mintha nem csinálnának semmit a szabolcs-szatmár-beregi képviselők, és a szatmári térség el lenne nyomva.

Elnézést kérek, csak röviden szerettem volna reagálni, mert nekünk feszes az időpontunk, és a kormánypárti képviselőknek végig kell menni a költségvetési fejezeteken, jómagamnak pedig a szociálpolitikai jutott a Népjóléti bizottság tagjaként.

Köszönöm a lehetőséget, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)
Felszólalások:  Előző  132  Következő    Ülésnap adatai