Készült: 2020.07.05.07:07:00 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

195. ülésnap, 29. felszólalás
Felszólaló Dr. Áder János (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:37

Felszólalások:  <<  29  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Nos, újra megkérdezem, hogy kíván-e még valaki hozzászólni, mert a monitor hozzászólási szándékot nem jelez. (Nincs jelzés.) Nem jelentkezett senki sem. Megkérdezem Molnár Károly kutatás-fejlesztésért felelős... (Török Zsolt közbeszól. - Dr. Kolber István: A részletes vita után.) A részletes vita után, akkor itt jegyző úr téves jelzést kapott. (Török Zsolt jelzésére:) Bocsánat, elnézést, félreértettem, tehát Kolber István élt volna azzal a szólási lehetőséggel, amit az imént Molnár Károlynak ajánlottam föl - zárójel bezárva. Most már én is értem, hogy a jegyző úr mire utalt, de csak egy fél mondattal vagy egy fél szóval próbált eltéríteni. Most már világos a helyzet.

Nos, nem látok újabb felszólalási szándékot, az általános vitát lezárom. Az előterjesztéshez módosító javaslatok érkeztek, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára várhatóan a következő ülésünkön kerül majd sor.

Soron következik az általános válság következményeként az építőipart és a közvetlenül kapcsolódó ágazatokat sújtó recesszió kezelése érdekében szükséges intézkedésekről szóló határozati javaslat általános vitájának megkezdése. Baráth Etele, Horváth Csaba, Bencsik János, Nagy Sándor, Lakos Imre, Herényi Károly képviselők önálló indítványát H/8864. számon, a bizottsági ajánlást pedig H/8864/1. számon kapták kézhez.

Most az előterjesztői expozé következik. Megadom a szót Baráth Etele képviselő úrnak, a napirendi pont előadójának, akinek 20 perc áll rendelkezésére.

(10.30)

Felszólalások:  <<  29  >>    Ülésnap adatai