Készült: 2021.06.20.01:54:03 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

93. ülésnap (2003.10.07.), 397. felszólalás
Felszólaló Pettkó András (MDF)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:57


Felszólalások:  Előző  397  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! A Magyar Demokrata Fórum képviselőjeként végigülve az elmúlt másfél-két órás vitát, úgy gondolom, hogy teljes mértékben az ellenzéki képviselőtársaimnak van igaza, és nem is tudom megérteni azt, hogy a kormánypárti képviselőtársaim miért nem hoznak tényszámokat és adatokat, ami a mi érvelésünket nem fogadná el.

De miután magam nemcsak a szavak, hanem a tettek embere vagyok, ezért úgy gondoltam és úgy döntöttem, hogy a saját magam honlapján, a www.pettkoandras.hu-n abban a pillanatban, hogy elfogadja az Országgyűlés az egyes adótörvények és az adójóváírás kérdését, egy ingyenes szoftvert fogok elhelyezni, és ezen a honlapon - és sajnálom, hogy csak a rádióhallgatók hallják ezt a felajánlást - mindenki le tudja ellenőrizni azt, hogy neki 2004-ben, ha ugyanannyi lesz a jövedelme, mint 2003-ban vagy 2002-ben volt, akkor nőtt vagy csökkent a jövedelme. Mindenki le tudja ellenőrizni azt, hogy neki a villanyszámlája több lesz-e vagy kevesebb, már ugyanolyan fogyasztás esetében, és egyéb fogyasztási termékekben nőni fog-e, amit ki kell fizetni 2004-ben vagy csökkenni fog.

Miután a puding próbája az evés, ezek után az ingyenes szoftver elkészítését felajánlom a saját honlapomon, és ajánlom minden képviselőtársamnak, hogy amikor elfogadta a kormánytöbbség ezt a törvényt, akkor lépjen rá a honlapomra, és végezze el a saját maga fizetésének és a saját maga kiadásainak is az átszámítását. Meg vagyok győződve arról, hogy arra fog jutni minden képviselőtársam és minden magyar állampolgár, hogy sokkal rosszabbul jár a 2004-es évben, mint ahogy 2003-ban járt; sőt még rosszabbul, mint ahogy 2002-ben járt.

Köszönöm a megtisztelő figyelmüket. (Taps a Fidesz soraiban.)

 
Felszólalások:  Előző  397  Következő    Ülésnap adatai