Készült: 2020.07.08.14:32:11 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

328. ülésnap (2013.11.25.), 52. felszólalás
Felszólaló Ertsey Katalin (LMP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka képviselő elutasította a választ
Videó/Felszólalás ideje 1:11


Felszólalások:  Előző  52  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ERTSEY KATALIN (LMP): Köszönöm szépen, elnök úr. Nem tudom elfogadni a válaszát, bár kétségtelenül az egy új taktika, hogy önfeledt liberálisozás helyett monoton számsorok felolvasásával tölti az időt. Itt többen kifogásolták, hogy egyszer se hangzott el, hogy az SZDSZ utódai vagyunk. (Moraj a kormánypárti padsorokban.)

De a számokra visszatérve, a négy kérdésem közül egyre sikerült válaszolni, és ezt köszönöm szépen. Tehát Szigetmonostor lakói előbb-utóbb bölcsődei és családi napközis helyeket tudhatnak magukénak.

De nem sikerült válaszolni arra a kérdésre, hogy a 8 milliárd forint beragadt pénzzel mi történt, a 2.4.5. nevű botrányos pályázat során, amiben ugyanis a céges családi napköziknek például azt írták elő, hogy fenntartóként pályázzanak, amit természetesen nem fog megtenni egy cég, a cég nem bölcsőde, nem családi napközi, a cég az cég. És az, hogy nem engedik, hogy fenntartóként kiszerződjön, az nyilvánvalóvá teszi a kudarcot. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.)

És arra sem válaszolt, hogy miért tűrik el a jogtalan díjak beszedését. Ez szerintem a legsúlyosabb kérdés; sajnálom, hogy nem válaszolt.

Köszönöm. (Taps az LMP soraiból.)
Felszólalások:  Előző  52  Következő    Ülésnap adatai