Készült: 2020.06.01.11:47:58 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

313. ülésnap (2013.10.21.), 105. felszólalás
Felszólaló Dr. Gaudi-Nagy Tamás (Jobbik)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott képviselői viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 1:12


Felszólalások:  Előző  105  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. GAUDI-NAGY TAMÁS (Jobbik): Miniszterelnök-helyettes úr, én meg szeretném találni ezt a bűnöst (Felmutat egy újságot.), és rács mögé szeretném dugni - kérem, nézzen föl - ezt a szemkilövőt és az összes társát, akik kilőtték Cs. Attila szemét, aki most öngyilkos lett. Tehát, kérem szépen, nem lehetünk elégedettek, és érzem, hogy miniszterelnök-helyettes úr sem elégedett, és tudom jól és érzem, hogy miniszterelnök úr sem lehetett elégedett, mert azt mondta 2010-ben, hogy mindenkit meg fogunk büntetni, rendfokozatra, beosztásra tekintet nélkül.

Vajon úgy érzi-e, miniszterelnök-helyettes úr, hogy a kormány mindent megtett annak idején, bevetette a teljes körű apparátusát, kötelezte a rend őreit, a vezető rendőröket arra, hogy előássák a felvételeket, amelyeket a mai napig még dugdosnak, azokat a kulcsfontosságú felvételeket, amelyekből kiderül, hogy ki mit csinált?

Azt mondta nekem nemrégiben, 2011-ben, amikor Heller Ágnes elmondta a hazugságát az Európai Parlamentben, hogy nem voltak szemkilövések, nincsenek bizonyítékok, akkor azt mondta nagyon helyesen a nekem adott válaszában, hogy bízunk benne, hogy el kell végeznünk ezeket a munkákat, ilyenfajta hazugságok ne tudják elhomályosítani ennek emlékét. Nagyon úgy tűnik (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), hogy most ezek a hazugságok jönnek. Kérem, hogy fogjunk össze együtt, és tegyük rendbe 2006 őszének igazságát, mert ha így folytatjuk, akkor visszajönnek a szemkilövők, és mindannyiunk szemét kilövik.

Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

(16.20)
Felszólalások:  Előző  105  Következő    Ülésnap adatai