Készült: 2020.07.11.21:52:24 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

107. ülésnap, 318. felszólalás
Felszólaló Gyimóthy Géza (FKGP)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  318  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Mivel több felszólaló nem jelentkezett, megkérdezem Bogár László államtitkár urat, most vagy a későbbiekben kíván a vitában elhangzottakra válaszolni. (Dr. Bogár László: A későbbiekben.) A későbbiekben,

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát az ülés befejezésének hatályával lezárom. A részletes vitára jövő heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az Észak-atlanti Szerződés tagállamai közötti, fegyveres erőik jogállásáról szóló megállapodáshoz történő csatlakozásról, a megállapodás kihirdetéséről, valamint a megállapodáshoz kapcsolódó egyes jogszabályok módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/1820. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/1820/7. számon kapták kézhez.

Tisztelt Országgyűlés! Kezdeményezem, hogy a módosító javaslatokat - az összefüggésekre figyelemmel - összevontan tárgyaljuk meg. Aki egyetért a javaslattal, kérem, kézfelemeléssel szavazzon. (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége elfogadta a javaslatot.

Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát az ajánlás két, azaz kettő pontjáról. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván.

Így a részletes vitát lezárom. Kapcsolódó módosító javaslatok házszabályszerű benyújtására a mai ülésnapunk végéig van lehetőség.

Mivel vita nem volt, gondolom, Homoki János államtitkár úr nem kíván válaszolni. (Dr. Homoki János: Így van.) Igen, köszönöm.

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról a következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a délszláv helyzet stabilizálása az SFOR-erőket felváltó erők tevékenységének elősegítéséről és ebben a magyar műszaki kontingens részvételéről szóló 18/1998. (III.6.) Ogy. határozat módosításáról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitája. Az előterjesztést H/1926. számon, a külügyi bizottság ajánlását pedig H/1926/1. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Homoki János államtitkár úrnak, a napirendi pont előadójának, 15 perces időkeretben. Tessék, államtitkár úr!

Felszólalások:  <<  318  >>    Ülésnap adatai