Készült: 2020.07.05.13:37:15 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

104. ülésnap, 340. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  340  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Miután több jelentkezőt nem látok, megkérdezem Pusztai Erzsébet államtitkár asszonyt, kíván-e reagálni a vitában elhangzottakra. (Jelzi, hogy nem.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében az ülés befejezésének hatályával lezárom. A részletes vitára következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Ma délelőtt az ülést vezető elnök az ülés berekesztése utáni időpontra összehívta a házbizottságot. A javaslat előterjesztője szerint a házbizottság összehívása okafogyottá vált. Természetesen mód van arra, hogy holnap délután 14 órakor kezdődő házbizottsági ülésen a frakciók kifejthessék álláspontjukat ebben a kérdésben is.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az Észak-atlanti Szerződés alapján felállított nemzetközi katonai parancsnokságok jogállásáról Párizsban 1952. augusztus 28-án készült jegyzőkönyvhöz történő csatlakozásról és a jegyzőkönyv kihirdetéséről, valamint az Észak-atlanti Szerződés tagállamai közötti fegyveres erőik jogállásáról szóló megállapodáshoz történő csatlakozásról, a megállapodás kihirdetéséről, valamint a megállapodáshoz kapcsolódó egyes jogszabályok módosításáról szóló törvényjavaslatok együttes általános vitája. Az előterjesztést T/1759. és T/1820. számokon kapták kézhez.

Megadom a szót Homoki János államtitkár úrnak, a napirendi pont előadójának.

Felszólalások:  <<  340  >>    Ülésnap adatai