Készült: 2021.03.01.13:46:09 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

214. ülésnap, 105. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:58

Felszólalások:  <<  105  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Kérdezem képviselőtársaimat, hogy kíván-e még valaki felszólalni a vitában. (Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok, az általános vitát lezárom.

Megkérdezem Vitányi Istvánt az előterjesztő képviseletében, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Jelzésre:) Nem kíván. (Szávay István: Szégyelljétek magatokat! Négy és fél órán keresztül beszéltünk. Hát, milyen konstruktivitás ez?!) Nem kíván.

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatok benyújtására pénteken 16 óráig van lehetőség.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a villamos energia belső piacáról szóló európai parlamenti és tanácsi rendelettervezet ‑ át­dol­gozás ‑, valamint a villamos energia belső piacára vonatkozó közös szabályokról szóló európai parlamenti és tanácsi irányelvtervezet ‑ szintén átdolgozás ‑ vonatkozásában az indokolt vélemény elfogadása feltételeinek fennállásáról szóló jelentés, valamint az ennek elfogadásáról szóló határozati javaslat együttes általános vitája a lezárásig. Az Európai ügyek bizottsága által benyújtott jelentés B/15096., a határozati javaslat pedig H/15097. számon a parlament informatikai hálózatán valamennyiük számára elérhető. Emlékeztetem önöket, hogy az elfogadott napirendünknek megfelelően az Országgyűlés házszabálytól eltéréssel, valamint uniós napirendi pontként tárgyalja az előterjesztéseket.

Elsőként megadom a szót Hörcsik Richárd úrnak, az Európai ügyek bizottsága előadójának, a jelentés és a határozati javaslat előterjesztőjének, 30 perces időkeretben. Parancsoljon, képviselő úr, úgy is mint bizottsági elnök.

Felszólalások:  <<  105  >>    Ülésnap adatai