Készült: 2021.11.30.03:05:25 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

52. ülésnap, 180. felszólalás
Felszólaló Dr. Dávid Ibolya (MDF)
Felszólalás oka Az ülésnap bezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:52

Felszólalások:  <<  180  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Megkérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) További felszólaló nem jelentkezett.

Megkérdezem Göndör István képviselő urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Jelzésre:) A képviselő úr nem kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Az általános vitát lezárom. Megállapítom, hogy módosító javaslat érkezett. A törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatra figyelemmel a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára a következő ülésünkön kerül sor.

 

Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik az agrárpiaci rendtartásról szóló törvényjavaslat részletes vitájának lezárása. Az előterjesztést T/1870. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/1870/57. számon kapták kézhez.

Emlékeztetem önöket, hogy a tegnapi ülésnapon az Országgyűlés lefolytatta a részletes vitát, de az elfogadott napirend szerint a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében a vita lezárására nem került sor.

A mai napon a részletes vitában további felszólalások már nem hangzanak el, a részletes vitát lezárom.

Tisztelt Országgyűlés! A napirendi pontok tárgyalásának végére értünk. A mai napon napirend utáni felszólalásra senki nem jelentkezett.

 

Tisztelt Képviselőtársaim! Az Országgyűlés következő ülését 2003. március 3-ára, hétfőre összehívom.

Megköszönöm munkájukat, a hét további napjaira jó munkát, a hétvégére jó pihenést kívánok mindenkinek. Kérem képviselőtársaimat, hogy kártyáikat ne hagyják az ülésteremben.

Az ülést berekesztem. A viszontlátásra.

 

(Az ülés 15 óra 18 perckor ért véget.)

 

Felszólalások:  <<  180  >>    Ülésnap adatai