Készült: 2020.12.04.18:59:28 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

227. ülésnap (2017.05.22.), 176. felszólalás
Felszólaló Dr. Seszták Miklós (KDNP)
Beosztás nemzeti fejlesztési miniszter
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kérdés megválaszolva
Videó/Felszólalás ideje 1:08


Felszólalások:  Előző  176  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. SESZTÁK MIKLÓS nemzeti fejlesztési miniszter: Köszönöm a szót. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Asszony! Nem akarom elbagatellizálni a választ, de én is mondom: három tojás, két csipet delikát és egy kis olaj. Ebből csináltam rántottát reggelire tegnap. (Dr. Szél Bernadett: És kapott félmilliárd forintot érte? ‑ Moraj az ellenzéki pártok soraiban.) Tehát körülbelül ezt a választ tudom adni erre ‑ mindent összekevert. (Dr. Apáti István: Mellé egy kis szilva!) Én ezt szeretem, én így eszem.

Kérte a konkrét választ: nem, nem utasította a minisztérium az MVM-et, és csak azt tudom önnek is elmondani, hogy a tavaly megkapott összeget ‑ ugye, az 508 millió forintról van szó… (Bangóné Borbély Ildikó: Azért a receptért nem jár miniszteri szék! ‑ Az elnök csenget.) A receptért biztos nem, nem is tervezünk erre, köszönöm.

Tehát ez év november 20-ig kell elszámolnia a CÖF-nek. Értelemszerűen, mint minden ilyen támogatási szerződés, szerződésen alapuló, és konkrétan megvan, hogy mire adták és mire kapták. Azt gondolom, hogy majd november 20-án leszünk abban a helyzetben, hogy a felhasználását megfelelő módon ellenőrizni tudjuk. Köszönöm. (Szórványos taps a kormánypártok soraiban.)
Felszólalások:  Előző  176  Következő    Ülésnap adatai