Készült: 2021.04.16.00:44:23 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

140. ülésnap, 165. felszólalás
Felszólaló Dr. Ujhelyi István (MSZP)
Felszólalás oka általános vita elnapolása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:29

Felszólalások:  <<  165  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönjük szépen, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! Ezennel a vitát elnapolom, és annak érdekében, hogy házszabályszerűen lehessen benyújtani a módosító javaslatokat, ezért ma 18 órakor fogjuk lezárni majd a vitát, tehát ma 18 óráig az általános vitát le nem zártnak tekintjük, még ha most tovább is megyünk egy másik napirendi pont tárgyalására.

Ez után a bejelentés után áttérünk a következő napirendi pontunkra, ami a nemzeti köznevelésről szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és majdan lezárása. A törvényjavaslatot T/4856. számon megismerhették.

Engedjék meg, hogy közben a Főtitkárság tájékoztatása szerinti meghívottak megérkezését üdvözölve köszöntsem a páholyban ülő vendégeinket, akik figyelemmel kísérik a mostani munkánkat.

Emlékeztetem egyúttal önöket, hogy a miniszteri expozé és a bizottsági vélemények, a vezérszónoki felszólalások a frakciók részéről már az általános vita előző napján elhangzottak, így ezekre nem kell hogy sort kerítsünk. Hétfőn az Országgyűlés az előterjesztés 8 órás időkeretben történő tárgyalásáról döntött, ebből a mai napon 3 órás időkeret áll majd a frakciók, illetve a független képviselők rendelkezésére.

Felkérem Stágel Bence jegyző urat, hogy ismertesse az időkeret megoszlását a frakciók között.

Felszólalások:  <<  165  >>    Ülésnap adatai