Készült: 2020.01.27.05:30:32 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

93. ülésnap (2011.05.23.), 84. felszólalás
Felszólaló Halász János (Fidesz)
Beosztás nemzeti erőforrás minisztériumi államtitkár
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott miniszteri viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 0:56


Felszólalások:  Előző  84  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

HALÁSZ JÁNOS nemzeti erőforrás minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Újfent segítek a képviselő úrnak. A figyelmét szeretném felhívni, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló '92. évi LXIII. törvény 3. §-ában foglaltakkal összhangban a szociális konzultációs kérdőíveken a személyes adatok kezelésének törvényességét biztosító és önkéntes hozzájárulást kinyilvánító nyilatkozat szerepel. Ezen nyilatkozat aláírásával az érintett hozzájárulását adja személyes adatainak az abban megjelölt célokra történő kezeléséhez. (Nyakó István: Az alkotmánynál nem volt ez meg!)

A kormányhatározat pedig, amire utaltam az imént, biztosítja azt, hogy valamennyi érintett számára azonosítható legyen az, hogy a nyilatkozaton tett írásos hozzájárulása alapján adatai mely szerv birtokába kerülnek, mely szerv kezeli azokat. Egyébként az, amely erre jogosult is.

Kérem, gondolja át ezt még egyszer, és bízom benne, hogy érthető választ adtam önnek. Köszönöm szépen. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)
Felszólalások:  Előző  84  Következő    Ülésnap adatai