Készült: 2020.04.06.02:14:57 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

90. ülésnap, 227. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka Az ülésnap bezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:19

Felszólalások:  <<  227  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Az általános vitát az ülés végével lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára előreláthatólag október 1-jén, az akkori ülésünkön kerül majd sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a foglalkoztatói nyugdíjról és intézményeiről szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az előterjesztést T/3245. sorszámon, az európai ügyek bizottsága ajánlását pedig T/3245/7. sorszámon kapták kézhez a képviselők.

Tisztelt Országgyűlés! Most a képviselői felszólalások következnek, a napirendi ajánlás szerinti 10-10 perces időkeretben. Írásban előre nem jelentkezett képviselő. Megkérdezem, hogy helyén jelezve kíván-e valaki hozzászólni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok.

Megkérdezem Tátrai Miklós államtitkárt, kíván-e élni a szólás lehetőségével. (Tátrai Miklós: Nem.) Nem, köszönöm szépen, államtitkár úr. Az általános vitát lezárom.

Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára úgyszintén október 1-jén, az akkori ülésünkön kerül majd sor.

Tisztelt Országgyűlés! Mai napirendi pontjaink tárgyalásának végére értünk. Napirend utáni felszólalásra senki nem jelentkezett.

Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés következő, várhatóan kétnapos ülését 2007. szeptember 24-én 13 órára összehívom. Mindenkinek jó pihenést, jó felkészülést kívánok.

Az ülést bezárom.

(Az ülés 17 óra 5 perckor ért véget.)Móring József Attila s. k.

Nyakó István s. k.

jegyző

jegyző

Pettkó András s. k.

Török Zsolt s. k.

jegyző

jegyző

A kiadvány hiteléül:

Dr. Soltész István

az Országgyűlés főtitkáraSzöveghű jegyzőkönyv

" A 2006-2010-es országgyűlési ciklus

13121 Az Országgyűlés őszi ülésszakának 4. ülésnapja 2007. szeptember 18-án, kedden 13122

Felszólalások:  <<  227  >>    Ülésnap adatai