Készült: 2021.09.17.14:33:28 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

117. ülésnap, 162. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita folytatása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:36

Felszólalások:  <<  162  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, Vigh László képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatok benyújtására csütörtökön 16 óráig van lehetőségük.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a lelkiismereti és vallásszabadság jogáról, valamint az egyházak, vallásfelekezetek és vallási közösségek jogállásáról szóló 2011. évi CCVI. törvény és egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. A Vantara Gyula fideszes képviselő úr és képviselőtársai által benyújtott előterjesztés T/7409. sorszámon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.

Emlékeztetem önöket, hogy az általános vita megkezdése során sor került az előterjesztői nyitóbeszédre, a kormány képviselőjének felszólalására, a vezérszónoki felszólalásokra, valamint az elsőként jelentkező független képviselő felszólalására.

(19.10)

Most a további képviselői felszólalásokra van lehetőség. Tisztelt Országgyűlés! Írásban előre senki sem jelentkezett. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki élni a felszólalás lehetőségével. (Jelzésre:) Igen, megadom a szót Mirkóczki Ádám képviselő úrnak, Jobbik.

Felszólalások:  <<  162  >>    Ülésnap adatai