Készült: 2020.10.29.18:36:51 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

124. ülésnap (2020.05.04.), 210. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája megkezdve
Videó/Felszólalás ideje 1:59


Felszólalások:  Előző  210  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! Ezt a napirendi pontot lezártuk. Tekintettel arra, hogy egyetlen frakció sem kért elhangzásra interpellációt, ezen napirendi pont tárgyalására nem kerül sor. Most bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslatok vitáival folytatjuk munkánkat.

Felkérem éppen felálló képviselőtársaimat, hogy akik ezeken nem kívánnak részt venni, a korábban kiadott főigazgatói tájékoztatóban foglaltak szerinti rendben hagyják el az üléstermet. (A képviselők egy része távozik a teremből.) Felkérem a vitában részt vevő képviselőket, hogy mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében lehetőség szerint csak a vitában felszólaló és az azt követő két felszólalásra jelentkező képviselő tartózkodjon a teremben. Ennek elősegítése érdekében az ülésvezető elnök ezekről tájékoztatást ad.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a büntetőeljárásról szóló törvény és más kapcsolódó törvények módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A kormány-előterjesztés T/9918. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.

Tisztelt Országgyűlés! A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor 15 perces időkeretben. Megadom a szót Salacz Lászlónak, a bizottság előadójának.
Felszólalások:  Előző  210  Következő    Ülésnap adatai