Készült: 2020.01.29.12:31:45 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

233. ülésnap (2017.06.13.), 39. felszólalás
Felszólaló Dr. Hiller István (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka bizottsági jelentés(ek) vitája lezárva
Videó/Felszólalás ideje 2:36


Felszólalások:  Előző  39  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem Aradszki államtitkár urat, az előterjesztő nevében kíván-e most szólni. (Dr. Aradszki András: Nem.) Jelzi, hogy nem.

Tisztelt Országgyűlés! A kijelölt Gazdasági bizottság nem állított előadót. Képviselői felszólalások következnek, amennyiben erre vállalkoznak. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelzés.) Megállapítom, hogy nem. A vitát lezárom; értelemszerűen az előterjesztő, gondolom, hogy nem kíván szólni. (Dr. Aradszki András: Nem.) Államtitkár úr ezt megerősíti.

Tájékoztatom önöket, hogy a határozathozatalokra a mai ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a veszélyes áruk szállításával összefüggő egyes törvények módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. A kormány-előterjesztés T/15642. számon és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetők.

Kíván-e Aradszki államtitkár úr előterjesztőként szólni? (Dr. Aradszki András: Nem.) Jelzi, hogy nem.

Tisztelt Országgyűlés! Most képviselői felszólalásokra van lehetőség. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelzés.) Tájékoztatom önöket, hogy a kijelölt Külügyi bizottság nem állított előadót.

Ennyivel is több időt adtam arra, hogy jelentkezzenek, de minthogy nem jelentkezett senki, a vitát lezárom. Kötelességem megkérdezni az államtitkár urat, hogy kíván-e most szólni. (Dr. Aradszki András: Nem.) Nem.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy a határozathozatalokra a mai ülésnapon kerül sor.

Soron következik a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. számú törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája.

(10.20)

A Gazdasági bizottság által benyújtott T/15777. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetők.

A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor, 15 perces időkeretben. Megadom a szót Hadházy Sándor képviselő úrnak, a bizottság előadójának. Parancsoljon!
Felszólalások:  Előző  39  Következő    Ülésnap adatai