Készült: 2020.12.02.22:27:58 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

318. ülésnap (2013.10.29.), 252. felszólalás
Felszólaló Dr. Simon Miklós (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:36


Felszólalások:  Előző  252  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. SIMON MIKLÓS (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársam, Sós Tamás! Kistelepülési polgármesterként mondom önnek, hogy nagyon örülünk, hogy az emberek lehetőséget kapnak a folytatásra november 30-a után is, mivelhogy a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben, jelesül a nyírbátori kistérségben több mint ezer fő közfoglalkoztatását végzik az önkormányzatok, és hogy őszinte legyek, télen ez problémás. Nyáron pedig igencsak hatékony, mert azzal ellentétben, amit önök a közfoglalkoztatásban tettek - a szocialista kormányzásra gondolok -, a mostani közfoglalkoztatás egészen más.

Ezen foglalkoztatásnak célja és eredményei vannak, ami mind a település képében, mind pedig az emberek magatartásában megmutatkozik. És az, hogy télen is adott esetben a padban fognak ülni az emberek, igencsak jót tesz nekik, merthogy továbbképzik magukat, alkalmasabbak lesznek a munkavégzésre, és máskülönben pedig feladatot kapnak.

Tehát száz szónak is egy a vége, örülünk ennek a foglalkoztatásnak, és reméljük, hogy folytatása következik április után.
Felszólalások:  Előző  252  Következő    Ülésnap adatai