Készült: 2021.06.21.11:22:38 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

169. ülésnap (2016.09.26.), 204. felszólalás
Felszólaló Dr. Lukács László György (Jobbik)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott képviselői viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 1:09


Felszólalások:  Előző  204  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen. Az egy dolog, hogy én se nyugodtam meg ettől a választól, valószínűleg egyébként a dolgozók sem nyugodhatnak meg teljes egészében.

Miniszter úr, talán még arra kellene választ adni ebben a kérdésben, hogy az az egyébként e mögött a cég mögött is álló CBA kinek az érdekeltségi körébe tartozik. Kik azok, akik láthatták esetleg ezt a közelgő bajt? Van-e bármilyen kapcsolatuk kormánykörökkel? Vannak-e esetleg olyan kapcsolatban a kormánnyal, hogy tudnak jelezni akkor, amikor egy 1300 főt foglalkoztató, egyébként Nógrád megye legnagyobb foglalkoztatójaként működő gazdasági társaság komoly bajban van? Voltak-e erről információk? Ezt szeretnék igazából a lakosok tudni, hiszen sokan úgy látják, hogy lehet, hogy a kormány elhibázott politikája sodorta ide őket. Sőt, sokan félnek attól, hogy nem fognak tudni ezek után elhelyezkedni, hiszen azt mindannyian tudjuk, hogy ezekben a megyékben, Nógrád megyében, Heves megyében vagy Jász-Nagykun-Szolnok megyében közel sem ideális az elhelyezkedési lehetőség.

Tisztelt Miniszter Úr! Ezekre kérem tehát a választ: volt-e köze a kormánynak, van-e rálátása arra, hogy egyébként (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) a CBA-közeli vállalkozás ilyen helyzetbe kerül, és kik egyáltalán ezért a felelősök? Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)
Felszólalások:  Előző  204  Következő    Ülésnap adatai