Készült: 2019.10.20.12:27:30 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

280. ülésnap (2013.05.22.), 36-38. felszólalás
Felszólaló Dankó Béla (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó Önkormányzati és területfejlesztési bizottság
Felszólalás oka Ismerteti a bizottság véleményét
Videó/Felszólalás ideje 1:07


Felszólalások:  Előző  36 - 38  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DANKÓ BÉLA, az önkormányzati és területfejlesztési bizottság előadója: (Hordozható mikrofonba:) Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Az önkormányzati és területfejlesztési bizottság...

ELNÖK: Egy kicsit közelebb a mikrofonhoz, képviselő úr! Köszönöm. (A kijelzőn Nagy Csaba neve jelenik meg. - Jelzéskre:) Képviselő úr, tessék! Majd beszámítom.

DANKÓ BÉLA, az önkormányzati és területfejlesztési bizottság előadója: Bizottságunk május 21-ei ülésén megtárgyalta a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény módosításáról szóló T/11200. számú törvényjavaslatot. A javaslat benyújtása és a választási eljárási törvény kodifikációja a három országos jelentőségű választást hozó 2014-es év közeledése következtében vált szükségessé. A törvényjavaslat az önkormányzati választások eljárási szabályrendszerét is érinti, megállapítja többek között a helyi egyéni választókerületek kialakítására vonatkozó szabályokat. Az önkormányzati és területfejlesztési bizottság a javaslatot 16 igen szavazattal, 7 nem ellenében általános vitára alkalmasnak találta.

Köszönöm a szót, elnök úr. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)
Felszólalások:  Előző  36 - 38  Következő    Ülésnap adatai