Készült: 2020.08.05.01:18:05 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

135. ülésnap, 141. felszólalás
Felszólaló Dr. Áder János (Fidesz)
Felszólalás oka Országgyűlés határozatképes
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  141  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Először jelenlét-ellenőrzést tartunk. Kérem a technikai berendezéseket bekapcsolni. (Megtörténik.)

Tisztelt Országgyűlés! Arra kérek mindenkit, hogy nyomja meg az igen gombot, és ezzel a jelenlét-ellenőrzést szeretném elvégezni. Kérem, szavazzanak! (Jelenlét-ellenőrzés. - Dr. Balczó Zoltán: A jelen is jó az igen helyett! - Az eredményjelző táblán az eredmény: jelen van 225; nincs jelen 159.)

 

Tisztelt Országgyűlés! Határozatképesek vagyunk. A házbizottság a tegnapi ülésnapon előterjesztette indítványát a Házszabálytól való eltérésre annak érdekében, hogy a 47/2000. (IV.10.) számú kormányrendelettel bevezetett intézkedések érvényének meghosszabbítására történő felhatalmazásról szóló H/2589. számú országgyűlési határozati javaslattal egészítse ki napirendjét; az előterjesztésről még a mai napon döntsön is az Országgyűlés. A házbizottság indítványát H/2589/1. számon kapták kézhez. Felkérem Vidoven Árpád jegyző urat, ismertesse ennek szövegét.

 

Felszólalások:  <<  141  >>    Ülésnap adatai