Készült: 2020.04.02.02:01:18 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

233. ülésnap, 88. felszólalás
Felszólaló Tukacs István (MSZP)
Felszólalás oka képviselő elutasította a választ
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:05

Felszólalások:  <<  88  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

TUKACS ISTVÁN (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Úgy látom, hogy az adott tárcának a mai napra az a track van kiosztva, hogy le kell hazugozni mindenkit, aki állít valamit ebben a Házban. Ugyanakkor, tisztelt államtitkár úr, arra is felhívnám a figyelmet, hogy az ön problémája is orvosi eset, beazonosítható: úgy hívják, hogy monománia. Ez a monománia az, amellyel állandóan előhozza az elmúlt 8 évet ahelyett, hogy válaszolna azokra a tényekre, amelyek szerepelnek az interpellációban, úgyhogy tisztelettel javaslom, hogy forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez, ez a probléma orvosolható és kezelhető.

Ugyanakkor, tisztelt államtitkár úr, nyilvános adatokról beszélünk, nemcsak a különféle beavatkozások adatairól, hanem arról is például, hogy az egészségügyi kassza úgy hogyan áll mostanság. Most úgy áll a gyógyszerkassza, hogy önök kivették nagyjából a felét, ezért ezt a fejlődést, úgy gondolom, nekem nem kell elismerni.

Államtitkár úr, nyilvános adatokról beszélünk. Ide fogom hozni azokat az embereket, akik szenvednek ettől, hogy hosszúak a várólisták. Nem fogom elfogadni a válaszát.

Köszönöm szépen, elnök úr. (Taps az MSZP soraiban.)

Felszólalások:  <<  88  >>    Ülésnap adatai