Készült: 2020.02.19.06:01:09 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

36. ülésnap (2018.10.31.), 20. felszólalás
Felszólaló Dr. Simon Miklós (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 2:13


Felszólalások:  Előző  20  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. SIMON MIKLÓS (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Vissza szeretném utasítani Varga-Damm Andrea képviselő asszonynak azon feltételezését, hogy mi a honpolgárok identitását el akarjuk venni, merthogy, tisztelt képviselő asszony, azt, hogy szeretnénk elérni azt, hogy az országban minél nagyobb biztonság legyen, és emiatt olyan törvénymódosításokat hajtunk végre, amelyek a magyar emberek biztonságát szolgálják, ezt kiforgatni, és alattomos szándékot feltételezni mögötte, ezt egy kicsit övön alulinak tartom. A helyzet az, hogy egyéni képviselőként a választópolgárok véleményt mondanak rólunk.

(10.40)

Soha egyetlenegy fórumon  mint egyéni képviselő  ilyen feltételezéssel nem éltek, amilyennel ön. Nyilván ezt politikai indíttatása adja.

Mint volt polgármester, szeretnék arról szólni néhány mondatot, hogy nem láttam még olyan embert kistelepülésen  a választókerületem egy kistelepüléses választókerület , ahol bárki is kifogást emelt volna, hogy térfigyelő kamerarendszert telepítünk. Sőt, mi több, az volt az elvárás, hogy minél inkább tegyük ezt, merthogy a bűncselekmények száma egyik percről a másikra a felére esett vissza, és ennek következtében Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az elkövetett bűncselekmények száma egyik évről a másikra a felére csökkent. Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiban.)
Felszólalások:  Előző  20  Következő    Ülésnap adatai