Készült: 2020.08.05.16:06:11 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

249. ülésnap, 226. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka önálló indítvány elfogadva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  226  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, miniszter úr.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a munkaügyi ellenőrzésről szóló 1996. évi LXXV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés 313 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot elfogadta.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a külföldi bizonyítványok és oklevelek elismeréséről szóló törvényjavaslat zárószavazása. Az előterjesztést T/4990. számon, az egységes javaslatot pedig T/4990/25. számon kapták kézhez. Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslatot senki nem nyújtott be, a határozathozatal következik.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a külföldi bizonyítványok és oklevelek elismeréséről szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés 323 igen szavazattal, nem szavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

 

Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a felsőoktatás fejlesztésének kiemelt céljairól szóló országgyűlési határozati javaslat módosító javaslatainak határozathozatala és lehetőség szerinti zárószavazása. Az előterjesztést H/5030. számon, a bizottságok ajánlásait pedig H/5030/8. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Pálinkás József oktatási miniszter úrnak, aki válaszolni kíván a vitában elhangzottakra. Öné a szó, miniszter úr.

 

Felszólalások:  <<  226  >>    Ülésnap adatai